ned., 14. jun. | Bovec

14. jun. 2020 09:00 – 15:00
Bovec, 5230 Bovec, Slovenia

O usposabljanju

Kot vsako leto, Soteskarska zveza Slovenije, tudi letos organizira obnovitveni trening za vse vodnike in asistente vodnikov soteskanja SoZS.

Obnovitveni trening bo potekal 14. junija 2020.

Zbrali se bomo na parkirišču pred Mercator centrom v Bovcu, nato pa se bomo odvisno od vremena, odpravili ali v izbrano sotesko ali pa na poligon, kjer bomo obnovili  osnovne tehnike, ter dodali še kakšno novost. Po praktičnemu delu treninga, bomo naredili kratek sestanek, na keterem bo predstvljenih nekaj tem v zvezi z razvojem in delovanjem SoZS na področju Slovenije in tujine, ter analizirali nekaj nesreč z leta 2019. Trening je priporočljiv za obnovitev tehnik pred sezono, za sodelovanje pa je seveda potrebno prinesti vso vodniško opremo.

Inštruktorji, ki bodo vodili trening so Robert Moosman, Jože Biro in Samo Leštan.

Strošek za letošnji update trening znaša 30,00 eur. Istočasno bo ta znesek veljal tudi kot članarina društvu vodnikov za leto 2020.

Prosimo, da vašo udeležbo potrdite na email info@soteskanje-zveza.si, najkasneje do 25. maja 2020.

Pred nami je zagotovo zelo zanimiv dan, kjer pričakujem konstruktivno debato in izmenjavo mnenj. Upamo, da se nam pridružite v čim večjem številu!